Home
Facebook Twitter

Maris Sonores imponeert bij Zingen onder de toren

Maris Sonores imponeert bij Zingen onder de toren Biddinghuizen - 24 december 2017.  Hoe lang de traditie van het zingen onder de toren precies terug gaat, is zelfs niet terug te vinden in het rijke archief van BHZNet.nl, dus de eerste keer moet voor 2001 zijn geweest. Ook kerstavond 2017 werd opgevrolijkt met dit evenement, waarop Maris Sonores de muziek verzorgde.

Het zingen bij de kerktoren wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken en vindt traditiegetrouw plaats op het kerkplein tussen de beide kerken in. Zowel de katholieke als protestantse kerk heeft een dienst op kerstavond en beide kerken proberen rond 20.00 uur de dienst te laten eindigen. Dat zorgde er ook dit jaar voor dat het plein, aangevuld met mensen uit alle hoeken van het dorp, vol stond met mensen.Warm
Maris Sonores speelde op zuivere en gedisciplineerde wijze diverse kerstliederen, waarvan een aantal met samenzang werden omkleed. Het was even verwarrend voor de bezoekers toen het eerste en tweede nummer op het tekstblad omgedraaid bleken. Mede daardoor werd er dit jaar iets minder hard meegezongen. Desondanks was het evenement geslaagd te noemen, mede door de levende kerststal, de warme chocolademelk en glühwein en het warm knapperende vuur.

Klik hier voor alle foto's
Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat