Home
Facebook Twitter

Kerk op kamp; kerkdienst op De Abbert

Kerk op kamp; kerkdienst op De Abbert Biddinghuizen - 18 juni 2018.  Komende zondag, 24 juni, is er bij de Protestantse Gemeente geen dienst in de kerkzaal in Biddinghuizen, maar om 10.30 uur op het kampeerterrein De Abbert in Dronten. De gemeente organiseert dat weekend een kerk-kamp.

"Sommigen komen al op vrijdagavond, anderen komen voor de kerkdienst," vertelt ds. Margriet van de Bunt. Het kerk-kamp is voor alle leden van de gemeente bedoeld. Een deel komt kamperen, anderen komen alleen zaterdag en zondag overdag. Op de zondag is iedereen welkom voor de dienst en de koffie erna.

Eigen stoel
Ds. Margriet van de Bunt is voorganger bij deze speciale kamp-kerkdienst. "Het is verstandig om een eigen stoel mee te nemen als je graag wilt zitten," vertelt ze. "En uiteraard zorgen wij voor koffie met iets lekkers." De organisatie hoopt dat er op zondagmorgen veel dorpsgenoten en andere belangstellenden de weg naar De Abbert weten te vinden.

Met elkaar mee rijden kan: om 9.45 uur wordt er vertrokken vanaf de parkeerplaats bij De Voorhof. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met iemand van de organisatie. Dat kan via: kampeerweekendpgb@gmail.com

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat