Home
Facebook Twitter

Gezinsdienst en gemeenteochtend

Gezinsdienst en gemeenteochtend Biddinghuizen - 22 oktober 2018.  Komende zondag, 28 oktober, organiseert de Protestantse Gemeente Biddinghuizen om 10.00 uur een gezinsdienst met aansluitend een gemeenteochtend. De gezinsdienst is een laagdrempelige, feestelijke dienst waarbij er onder meer teruggekeken wordt naar het Superheldenfeest dat aanstaande woensdag 24 oktober wordt gehouden.

"Onze eigen dominee Margriet van de Bunt is de voorganger en dat is bij deze dienst natuurlijk mooi. Zij spreekt kinderen, jongeren en volwassenen aan. We hopen dan ook dat er veel dorpsgenoten deze dienst mee komen beleven," laat de gemeente weten.

Spel
Na de dienst is iedereen welkom om te blijven koffiedrinken. Gemeenteleden zorgen hierbij voor iets lekkers bij de koffie. Aansluitend is er nog meer mogelijkheid voor spel, gesprek, activiteit. "Er is van alles bedacht voor de gemeenteochtend. En je kunt gerust je eigen (gezelschaps)spel meenemen," aldus Jan.

Lunch
Om 12.45 uur wordt er afgesloten met een gezamenlijke lunch. Hiervoor moet je je eigen brood meenemen, Ria zorgt voor heerlijke soep. "Wil je een kopje soep mee-eten dan willen we graag dat je dat even laat weten. Dan weten we hoeveel soep er gemaakt moet worden," vertelt Koen. Opgeven hiervoor kan tot woensdag 24 oktober 12.00 uur via tn.stuifzand@chello.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat