Home
Facebook Twitter

Kerstpakkettenactie

Kerstpakkettenactie Biddinghuizen - 2 november 2018.  De werkgroep Kerk en Samenleving van de Bonifatius geloofsgemeenschap en de Diaconie van de Protestantse Gemeente zijn opzoek naar kerstpakketten voor de jaarlijkse kerstpakkettenactie.

De afgelopen jaren hebben de werkgroepen kerstpakketten in ontvangst mogen nemen om deze te verspreiden onder Biddinghuizenaren die wat extra's kunnen gebruiken.

In vervolg op dit initiatief willen zij weer een beroep op u doen. Daarbij willen ze overigens benadrukken dat ze uitsluitend als 'doorgeefluik' fungeren.

Eenieder die bij voorbaat weet een kerstpakket te ontvangen en dit wil afgeven voor de Kerstpakkettenactie wordt verzocht dit, indien mogelijk, voor 8 december kenbaar te maken bij de Diaconie of de Werkgroep Kerk en Samenleving.

Het kerstpakket mag geen alcoholhoudende drank bevatten. Ook is het mogelijk om een geldbedrag te storten ten behoeve van de actie. Het rekeningnummer is NL74 RABO 0304 0765 54 ten name van Stichting Bonifatius geloofsgemeenschap kerk en samenleving in Biddinghuizen o.v.v. 'Kerstpakkettenactie 2018'.

Het is fijn indien u ook dit gebaar voor 8 december wilt maken.

In de loop der jaren is gebleken dat het aantal te bezoeken adressen blijft stijgen.

Namens de Werkgroep KeSa: Ina Graumans (0320-288219) graumans.j@planet.nl en de Diaconie: Toos Mocking (0321-332010) Toos_mocking@hotmail.com

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat