Home
Facebook Twitter

Nachtwake Biddinghuizen 18/19 april

Nachtwake Biddinghuizen 18/19 april Biddinghuizen - 14 april 2019.  Traditie getrouw is er in de Nacht van Witte Donderdag (18 april) op Goede Vrijdag (19 april) een Nachtwake in de Voorhof. Dit jaar op een bijzondere manier: alle activiteiten in Kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen sluiten deze avond op elkaar aan.

Er wordt gestart met de vieringen in protestantse en katholieke kerk om 19.00 uur, gevolgd door het Passieconcert om 20.15 uur en aansluitend de Nachtwake.

Na afloop van het Passieconcert, rond 21.30 uur, kunnen bezoekers al doorlopen naar de Pinkenstal voor een kop koffie en daarna aanwezig zijn bij de aanvang van de Nachtwake om 22.00 uur. Ook als u de eerdere activiteiten niet bijwoont, bent u vanaf 21.30 uur welkom bij de inloop met koffie voor de Nachtwake.

Gedurende de Nacht zijn er diverse activiteiten en is er de Stiltehoek in de Beuk. De Kruisweg Staties van Jan Toorop kunt u na aanvang van de Nachtwake, op weg naar de Beuk bekijken.

De deuren van de Voorhof/de Beuk zijn de hele nacht open. U kunt op ieder moment binnenkomen en weggaan.

De Stiltehoek, een vast gegeven tijdens de Nachtwake, blijft dit jaar ook in de dagen na de Nachtwake nog open. Na de viering op de avond van Goede Vrijdag kunt u er gebruik van maken tot ongeveer 21.00 uur. Op Stille Zaterdag 20 april is de Stiltehoek open tussen 20.00 en 21.00 uur. U kunt er rustig zitten, een kaarsje aansteken en de stilte ervaren.

U kunt de Stiltehoek bereiken via de ingang van kerkzaal de Beuk.

Toegang is gratis.
Locatie: Kerkcentrum de Voorhof,
Akkerhof 3,
8256 BK Biddinghuizen.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat