Home
Facebook Twitter

Kampeer-kerkdienst op De Abbert

Kampeer-kerkdienst op De Abbert Biddinghuizen - 19 juni 2019.  Komende weekend heeft de Protestantse Gemeente Biddinghuizen het jaarlijkse kampeerweekend op De Abbert bij Dronten. Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag zullen veel leden van de gemeente te vinden zijn op dit kampeerterrein.

Sommigen komen het hele weekend, anderen blijven één nachtje of komen alleen overdag en weer anderen komen alleen voor de kerkdienst en de koffie. "Het hele weekend draait om elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer," vertelt ds. Margriet van de Bunt. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zodat jong en oud zich prima kan vermaken.

Zondagmorgen 23 juni geen dienst in De Voorhof
Op zondagmorgen is er een dienst in de open lucht op het kampeerterrein. Er is dan geen protestantse dienst in De Voorhof, de kampdienst op De Abbert begint om half elf. "Vanuit Biddinghuizen kan er nog samen gereden worden," laat de dominee weten. Om kwart voor tien is het vertrek. Iedereen wordt wel gevraagd een eigen stoel mee te nemen.

Vier de kerk
"Het thema bij onze gemeente dit jaar is Vier de Kerk, en waar kunnen we dat beter in praktijk brengen dan tijdens een kampeerweekend?" besluit de dominee.

Meer informatie: pgbiddinghuizen.nl of kampeerweekendpgb@gmail.com

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat