Home
Facebook Twitter

Biddinghuizer Challenge TRI-sport

Biddinghuizer Challenge TRI-sport Biddinghuizen - 16 september 2019.  Op zaterdag 5 oktober van 13.00 tot en met 18.00 uur wordt er in het Koetshuis een TRI-sport georganiseerd. In teamverband, in competitie vorm, badmintonnen, basketballen en volleyballen.

Deelname is voor iedereen die in teamverband wil spelen, jong en minder jong.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan: actie@pgbiddinghuizen.nl

Laat weten met welke van de drie sporten je wilt meedoen of misschien wel alle drie.

Aan het eind zijn er 4 winnaars; basketbal, volleybal en badminton apart, maar er is ook een allround winnaar voor de echte sportievelingen.

Basketbal wordt 3 tegen 3 gespeeld, volleybal 4 tegen 4 en badminton 2 tegen 2. Het advies is om teams te maken van 4 tot 6 spelers. Opgeven kan dus ook per enkele sport.

Er komt ook een aparte competitie voor spelers van groep 5 tot en met groep 8. Geef dus ook even door of je in de jongeren competitie wil meedoen of in de volwassen competitie.

Wil je je apart opgeven? Dat kan en mag, de organisatie maakt dan een team voor jullie. De kosten zijn €5,= per persoon en een team van 4 tot 6 spelers €17,50 per team

Ben je geen sporter dan kun je natuurlijk ook komen als supporter. De hele opbrengst van deze TRI-sport middag is voor de verbouw van de 'De Nieuwe Voorhof'

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat