Home
Facebook Twitter

Kerkbezoekers volgen dienst vanaf de bank

Kerkbezoekers volgen dienst vanaf de bank Biddinghuizen - 15 maart 2020.  De periode voor Pasen is voor veel christenen een bijzondere periode, welke doorgaans wordt beleefd via diverse erediensten. Dit jaar is dat door het coronavirus anders dan anders. De Protestantse Gemeente Biddinghuizen heeft alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast, dus ook de kerkdiensten. Gelovigen konden daarom terecht op internet.

Via de eigen website pgbiddinghuizen.nl was een livestream te volgen met alleen geluid. Wie beeld erbij wilde hebben, kon terecht op Facebook, waar de gemeente een livestream met beeld doorgaf (geïnteresseerden kunnen deze terugkijken via deze link). Zo kon er dus in pyjama vanaf de bank de dienst worden beleefd.

Volgende week zal de dienst waarschijnlijk op dezelfde manier uitgezonden worden. Aanstaande woensdag, wanneer de seniorenmiddag gepland stond, zal ook gebruik worden gemaakt van een geluids-uitzending. "We willen op deze middag u toch graag een bezinning op weg naar Pasen aanbieden", schrijft de Protestantse Gemeente. "We komen niet samen in de kerk, maar we zullen wel een passende Paasliturgie uitzenden waarbij gedichten, lezingen, muziek en een meditatie een plek hebben".

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat