Home
Facebook Twitter

Zondag kerkdienst vanuit De Voorhof live op Omroep Flevoland

Zondag kerkdienst vanuit De Voorhof live op Omroep Flevoland Biddinghuizen - 20 maart 2020.  Door de coronacrisis kunnen veel kerkdiensten niet doorgaan. Omroep Flevoland zendt daarom zolang de crisis duurt elke zondag een dienst live uit. Zondagochtend is dat de doopdienst van de Protestantse Kerk De Voorhof in Biddinghuizen. Predikante Margriet van de Bunt zal voorgaan.

Tijdens de dienst zal Jilles Blitterswijk worden gedoopt. De ongeveer 20 aanwezigen moeten zich zoveel mogelijk verspreiden zodat de onderlinge afstand groot genoeg is om elkaar niet te besmetten met het coronavirus. Ook tijdens de doop worden maatregelen getroffen om persoonlijk contact te voorkomen.

Bijzondere betekenis
De preek zal gebaseerd zijn op Mattheüs 6, waarin Jezus oproept geen zorgen te maken. Volgens Van de Bunt krijgt die oproep nu een bijzondere betekenis.

De liederen zijn uitgezocht door de vader en moeder van Jilles. Deze worden via YouTube ten gehore gebracht. De kerkdienst begint om 10:00 uur en is vanaf dat tijdstip te volgen op tv, website en app.

Vorige week was Omroep Flevoland te gast bij de dienst van de Hervormde Gemeente Urk in het Kerkje aan de Zee.


Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat