Home
Facebook Twitter

Verkoop van keukeninventaris en meubilair uit de Voorhof

Verkoop van keukeninventaris en meubilair uit de Voorhof Biddinghuizen - 1 juni 2020.  Door de verbouwing en verhuizing van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen is er keukeninventaris en meubilair uit de Voorhof beschikbaar voor de verkoop.

"We gaan kleiner 'wonen', hierdoor kunnen we niet alles meenemen naar onze nieuwe kerkzaal. Daarom wordt een groot deel van de keukeninventaris en het meubilair uit de Voorhof te koop aangeboden," schrijft de gemeente op hun website.

Van kopjes tot stoelen
Er is veel keuze aan met name keukeninventaris. Onder andere glazen, borden, kopjes, schalen en bestek. "Handig voor een (bedrijfs)kantine, of als je voorraad wilt hebben bij veel gasten," zegt Claudia Boelens van het College van Kerkrentmeesters.

Ook de gekleurde stoelen uit de kerkzaal zijn te koop. "Die zijn stapelbaar en kunnen desgevraagd per kleur worden gekocht," vertelt Claudia.

Ruim 200 kavels
De spullen worden in kavels aangeboden en er kan tot en met 5 juni op geboden worden. Voor een aantal artikelen geldt een vaste prijs, dat staat er dan bij vermeld. Wilt u bieden op één of meerdere kavels? Mail dan naar mfg2@pgbiddinghuizen.nl onder vermelding van uw naam, 06-nummer, kavelnummer en uw bod.

De opbrengst van de verkoop van deze goederen komt ten goede aan de verbouwing van de nieuwe kerkzaal van de Protestantse Gemeente

Klik hier voor meer informatie en het overzicht van kavels.

Contactgegevens: mfg2@pgbiddinghuizen.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat