Home
Facebook Twitter

Zondagavond Lof in de Hof dienst

Zondagavond Lof in de Hof dienst Biddinghuizen - 26 september 2020.  Op 27 september om 19.00 is er een Lof in de Hof dienst bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Deze dienst zal geleid worden door Hans Ottens. Als thema heeft hij gekozen 'Gods genade is onaangepast'.

Tijdens deze dienst leest hij uit het boek Richteren 16:4-22. Dit is het gedeelte over Simson en Delila. God gaat telkens weer verder met Simsons terwijl Simson in onze ogen geen voorbeeld christen zou zijn. En Simson vertrouwt telkens weer op God. Hoe werkt dat dan?

Je kunt Hans kennen als presentator van het programma Family7: Musketiers op de christelijke zender Family7. Daarnaast is hij Kerkelijk Werker bij de baptistengemeente De Verbinding in Veenendaal. Ook is hij geestelijk routeleider bij de christelijke mannenorganisatie de 4de Musketier.

Voor deze dienst is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je bij de dienst zijn stuur dan een mail naar aanmelden.pgbiddinghuizen@gmail.com. Je ontvangt dan bericht of je wel of niet aanwezig kunt zijn of dat het vol is.

Is de zaal vol of luister je liever thuis? Dat kan natuurlijk ook via www.pgbiddinghuizen.nl en dan naar de live uitzendingen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat