Home
Facebook Twitter

Kerstbomen Biddinghuizen centrum staan weer

Kerstbomen Biddinghuizen centrum staan weer Biddinghuizen - 14 december 2021.  Afgelopen zaterdag hebben vrijwilligers van 'De Dikke Stam Onder', een werkgroep van Dorpsbelangen Biddinghuizen, de kerstbomen op de pleinen in het centrum weer geplaatst. Met verreikers werden de bomen op hun plek gezet.

De bomen staan op het plein voor Snackbar Twins / naast Albert Heijn en op het plein voor Restaurant Side / Van Bemmel Bloemen.Het is ieder jaar zoeken naar weer nieuwe grote bomen die geschikt zijn voor gebruik. Daarom roept de organisatie nu al op voor volgend jaar op zoek te zijn: "Heeft u nog een prachtexemplaar in de tuin waar u volgend jaar afscheid van wil nemen, wij horen het graag!".
Torenverlichting
Niet alleen de kerstbomen hebben hun plaats in het centrum weer gevonden. Ook de kerktoren en het kerkplein zijn weer verlicht. De torenverlichtingscommissie stond nog voor een uitdaging omdat de lampjes nu bevestigd moeten worden aan de Binding in plaats van aan het oude kerkgebouw, maar "hoewel het de eerste keer in de nieuwe situatie was, is de klus geklaard en kan het dus óók aan de Binding", aldus één van de vrijwilligers.
Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat