Home
Facebook Twitter

Op vakantie met Hetvakantiebureau.nl

Op vakantie met Hetvakantiebureau.nl Biddinghuizen - 1 maart 2019.  Namens de diaconie willen wij de mogelijkheden van Hetvakantiebureau.nl bij u onder de aandacht brengen. In opdracht van de Protestantse Kerk in Nederland, worden er ‘Vakanties met aandacht’ georganiseerd. Deze diaconale vakantieweken zijn bedoeld voor senioren en senioren met een zorgvraag.

De vakanties vinden plaats op 7 prachtige aangepaste locaties in Nederland. En worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van betrokken en enthousiaste vrijwilligers. De eerste weken vinden al plaats in februari en maart. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!
Tijdens deze vakantieweek kunt u weer eens leuke uitstapjes maken, nieuwe mensen ontmoeten en genieten van heerlijke gezamenlijke maaltijden in de prachtige omgeving van het hotel. U kunt weer eens echt vakantie vieren en genieten van de aandacht.

Zou het voor u ook eens goed zijn om een week op vakantie te gaan, maar ontbreekt het u aan mogelijkheden omdat u alleen bent en het dagelijkse leven al de nodige extra zorg en aandacht vraagt? Wacht dan niet langer en neem contact op met de diaconie en vraag naar de mogelijkheden. Daarvoor kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur bellen met Harm Tolsma via zijn mobiele nummer 06-28574406.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat