Home
Facebook Twitter

ZONDAG 23 JUNI - Kampeer-kerkdienst op De Abbert

ZONDAG 23 JUNI -  Kampeer-kerkdienst op De Abbert Biddinghuizen - 21 juni 2019.  Nu we niet in het kerkgebouw zitten, maar we onze kampeeruitrusting hebben meegenomen, gaan we de wereld in. Wat heb je nodig om op reis te gaan? Een paspoort, kleren, portemonnee en ga zo maar door.

Maar wat heb je nodig voor de reis door je leven?  Abram ging op reis met niet meer dan Gods belofte van zegen. Wat zou jij doen na zo’n wonderlijke belofte? Samen gaan we de wereld in. Wat kom je onderweg tegen? Kom het ontdekken!

De dienst begint om 10.30 uur op de Abbert. Vergeet niet om een eigen stoel en eventueel een parasol mee te nemen. Welkom!

Collecte – Werelddiaconaat: Vluchtelingen in Nigeria

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. In ons eigen land hebben we soms moeite om vluchtelingen welkom te heten. Maar de meeste vluchtelingen worden niet in Europa opgevangen. In Noordoost-Nigeria zijn 1,8 miljoen mensen in het eigen land op de vlucht voor het geweld van Boko Haram. De afgelopen 10 jaar zijn 20.000 mensen door Boko Haram vermoord en 4.000 vrouwen en meisjes ontvoerd. Ook in gebieden waar het Nigeriaanse leger Boko Haram bestrijdt is het niet veilig. Door geweld, vernielingen, slechte weersomstandigheden en armoede is er een enorm tekort aan voedsel. Via Nigeriaanse kerken en hun hulporganisaties kan Kerkinactie voedselhulp bieden en vluchtelingen helpen trauma’s te verwerken. We bevelen deze collecte van harte bij u aan


<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat