Home
Facebook Twitter

Op dinsdag 28 mei - 19.30 uur Gemeenteavond

Op dinsdag 28 mei - 19.30 uur   Gemeenteavond Biddinghuizen - 21 mei 2019.  Gewijzigde invulling gemeenteavond 28 mei,
in tegenstelling tot wat in het kerkblad staat vermeld.
Naar aanleiding van recente ontwikkelingen rondom MFG2 heeft de kerkenraad besloten om na de behandeling van de jaarverslagen van het CvK en de Diaconie, tijd vrij te maken om u te informeren over de voortgang rond MFG2.


Het bezinningsonderwerp over onze visie over komend seizoen en de verschillende activiteiten voor gemeente opbouw stellen we hiermee uit tot een later moment. We realiseren ons dat het hierdoor een erg zakelijke gemeenteavond wordt. Anderzijds vinden we het zeer belangrijk om u mee te nemen in dit proces.  We hopen dat u deze gemeenteavond zult bezoeken. Vanaf 19.15 staat de koffie en thee klaar, de avond begint om 19.30 uur. Vergaderstukken kunt u via de mail ontvangen via tweedescriba@pgbiddinghuizen.nl of zondag na de morgendienst achter in de kerk meenemen ter voorbereiding. Het uitgebreide financiële jaarverslag ligt ter inzage bij alle CvK leden thuis. Graag hopen we u en jullie op 28 mei te ontmoeten in De Voorhof!
Vanwege de vertrouwelijke informatie heeft de kerkenraad besloten om de voorjaarsgemeenteavond van aanstaande dinsdag niet uit te zenden via kerktelefoon en internet.
 

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat