Home
Facebook Twitter

MAANDAG 10 JUNI - TWEEDE PINKSTERDAG Ochtenddienst

MAANDAG 10 JUNI - TWEEDE PINKSTERDAG Ochtenddienst Biddinghuizen - 6 juni 2019.  Oecumenisch viering-Het waaien van de Geest... Al vele jaren hebben we samen met de geloofsgemeenschap St. Bonifatius op Tweede Pinksterdag een gezamenlijke dienst. Daarin delen we elkaars verhaal, we delen in de liederen en de gebeden.

Dit jaar zonder het delen van brood en wijn omdat dit voor de pastor, en dus de parochie, niet mogelijk is om gezamenlijk te vieren in De Voorhof, na de onttrekking van de Beuk aan de eredienst. Voorgangers zijn ds. Beatrice Jongkind en pastor Theo van de Sman, samen zullen zij de dienst vormgeven. We nodigen u dan ook weer van harte uit om mee te beleven bij deze bijzondere viering. Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten en nog wat napraten onder het genot van een kopje koffie of thee in de foyer. U bent van harte welkom om 09:30 uur in Het Schip.

Collectes -

Oecumenische activiteiten in Biddinghuizen en Wilde Ganzen De ene collecte is bestemd voor het in stand kunnen houden van oecumenische activiteiten in Biddinghuizen, zoals de gezamenlijke diensten. De andere collecte is bestemd voor de Wilde Ganzen. Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren zij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen ter plekke die in armoede leven. De projecten en ondernemingen zijn kleinschalig en leveren zichtbare resultaten op. Dankzij donaties maken ze samen van ieder project een succes en zorgen ze voor structurele verbetering.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat