Home
Facebook Twitter

Beleidsplancommissie is gevormd en van start!

Biddinghuizen - 7 november 2019.  In het voorjaar van 2019 is door de kerkenraad een beleidsplancommissie samengesteld. Ineke van Ruler, Maarten Jochemsen, Marianne Groeneweg, Piet Vermeer, Sanne Post en Tineke Stuifzand (vanuit de kerkenraad) hebben aangegeven zich in te willen zetten om een nieuw beleidsplan 2020-2024 voor PG Biddinghuizen te schrijven.

In juli zijn we van start gegaan met de opdracht die we van de kerkenraad hebben gekregen. Inmiddels hebben we al verschillende keren bij elkaar gezeten. Tijdens die vergaderingen hebben we besproken hoe we zelf tegen verschillende onderwerpen aankijken. Daarnaast hebben we nagedacht over hoe we de opdracht aan willen pakken en hebben we een tijdspad neergezet. Het doel is om in juni of juli 2020 het nieuwe beleidsplan aan de kerkenraad te presenteren.
Tot die tijd is er nog heel wat werk te verzetten. Op verschillende momenten zoeken we afstemming met zowel de kerkenraad als een klankbordgroep. Met deze klankbordgroep willen we met een brede en diverse groep van gemeenteleden de diepte ingaan om bouwstenen voor het beleidsplan te verzamelen. De eerste klankbordsessie staat inmiddels gepland op 7 november en is volop in voorbereiding.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, spreek een van de commissieleden gerust aan!

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat