Home
Facebook Twitter

gezinsdienst 11 okt.

gezinsdienst 11 okt. Biddinghuizen - 9 oktober 2020.  Komende zondag, 11 oktober, organiseert de Protestantse Gemeente Biddinghuizen (PGB) een gezinsdienst. Deze dienst, die om 10.00 uur begint, wordt o.a. samen met Joy4Kids georganiseerd. Dominee Margriet van de Bunt is de voorganger.

Dominee Margriet vertelt: "Het thema van de dienst is 'God laat groeien'. Om dit alvast in beeld te brengen, hebben wij iets bedacht. Vanaf woensdagmiddag kun je bij de pastorie of bij Karin Steeneveld tuinkerszaadjes afhalen. Bij beide adressen staat een plastic bak waar de zaadjes met een kaartje in zitten. Haal ze op en volg de handleiding voor het zaaien. Kijk eens hoe snel ze groeien? Maak een mooie foto van de groei en stuur deze uiterlijk vrijdag naar mij toe (dominee@pgbiddinghuizen.nl). Kunnen we tijdens de dienst bekijken hoe de zaadjes bij iedereen gegroeid zijn. Natuurlijk zijn de zaadjes niet alleen voor de jongsten onder ons, iedereen is van harte welkom deze op te halen."

Wie niet in de gelegenheid is om de zaadjes voor de dienst af te halen kan nog tot en met woensdag dit doen en foto's delen via de socials van de kerk.
 
Socials van de kerk?
De Protestantse Gemeente Biddinghuizenis te vinden op Facebook: facebook.com/KerkBiddinghuizen, op Instagram: @KerkBHZ en op Twitter: @KerkBHZ.

Met regelmaat post de gemeente berichten , foto's en video's. In deze tijden waarin er niet met heel veel mensen samen gekomen mag worden zijn naast de live-uitzending van de diensten de sociale media kanalen, de website (http://www.pgbiddinghuizen.nl), het kerkblad en de wekelijkse GemeenteFlits (aanmelden via de website) meer dan ooit belangrijk. "We zijn hierdoor verbonden op afstand," legt dominee Margriet uit.
Live-stream van de kerkdiensten
Alle diensten van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen worden live uitgezonden via kerkdienstgemist.nl, de link hiervoor is via de website van de gemeente makkelijk vindbaar op de homepage. "We hebben een groep enthousiaste vrijwilligers die dit voor ons verzorgt," schrijft de gemeente. "In onze nieuwe kerkzaal zijn drie vaste camera's die we hiervoor gebruiken."

Aanmelden voor het bijwonen van een dienst
Ook bij de kerk in Biddinghuizen is aanmelden voor de diensten verplicht. Wekelijks is er op dit moment plaats voor 30 mensen (exclusief de medewerkers) om de dienst bij te wonen.

Wil je komende zondag bij de dienst aanwezig zijn? Meld je aan via aanmelden.pgbiddinghuizen@gmail.com. Vermeld in deze e-mail de NET-gegevens (namen van wie je aanmeldt, e-mail, telefoonnummer). Aanmelden kan tot vrijdagavond 18:00 uur en hierbij geldt dat 'vol is vol' en de gemeente op je rekent als je je aan hebt gemeld.

Kinderen centraal in de gezinsdienst
"Iedere zondag is er een kindermoment in de dienst," vertelt dominee Margriet nog. "Maar deze zondag is de hele dienst gericht op kinderen!" De moeite waard dus om te komen of om thuis mee te kijken.

Meer weten?
Laat het weten en neem contact op met de Protestantse Gemeente Biddinghuizen via de socials of bijvoorbeeld via de dominee of de kerkenraad (scribaat@pgbiddinghuizen.nl)

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat