Home
Facebook Twitter

Welkom bij onze kerkdiensten in De Voorhof

Biddinghuizen - 3 november 2020.  De kerkdiensten van onze gemeente zijn toegankelijk voor gemeenteleden en andere belangstellenden. U bent van harte welkom. Ook voor onze kerkdiensten geldt dat aanmelden verplicht is en vol = vol.


Protocol en gebruiksplan

Er is een protocol en gebruiksplan geschreven waarin we vastgelegd hebben wat kan en op welke manier. Deze kunt u onderaan deze pagina als download vinden. Deze documenten worden indien nodig aangepast aan de geldende situatie. Op de website vindt u de meest actuele versie.

Wilt u een dienst bijwonen?

In onze kerkdiensten in De Voorhof is op dit moment maximaal plaats voor 30 personen (dit is inclusief alle medewerkers). Het gebruik van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst en verlaten van de kerk. 

Aanmelden voor het bijwonen van de diensten doet u door een e-mail te sturen naar aanmelden@pgbiddinghuizen.nl
Vermeld hierin uw naam / de namen (als u met meer komt), uw telefoonnummer en de datum van de dienst die u bij wilt wonen.
Lukt e-mailen niet? Neem dan telefonisch contact op met Tineke via 06-38230298 
 
Aanmelden voor een dienst op zondag kan tot en met vrijdagavond 18:00 uur. u hoort dan op vrijdagavond of zaterdagmorgen voorafgaande aan de zondag van ons of er plek voor je is. 

Medewerking

Door het weer opleven van het COVID-19-virus zijn we met elkaar extra voorzichtig geworden. Daarom zijn mondkapjes bijvoorbeeld verplicht gesteld als u naar de kerk komt. We zijn dankbaar dat u, als bezoeker van onze dienst, de gevraagde regels zo goed naleeft en volgt wat u aangereikt wordt. Hiermee kunnen we nog steeds op een verantwoorde manier samen komen in De Voorhof. Mocht er iets veranderen in aantal personen of wijze van samenkomen, dan delen we dat in ieder geval via de GemeenteFlits en website. 

Samen

We vragen uw gebed voor en het blijven omzien naar elkaar.
Houd moed. Heb lief.

 

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat