Home
Facebook Twitter

Concert Oden van Salomo met de Zandtovenaar definitief afgelast

Concert Oden van Salomo met de Zandtovenaar definitief afgelast Biddinghuizen - 12 oktober 2020.  Het concert van De Oden van Salomo met de Zandtovenaar (wat oorspronkelijk gepland stond op afgelopen 13 maart) is definitief afgelast.
Kerk in Actie / Zingen in de Kerk laat weten het spijtig te vinden dat het concert uiteindelijk helemaal geen doorgang kan vinden.


Vanuit Kerk in Actie krijgen we aangereikt:
“Als mensen een goed doel zoeken voor het bedrag van de gereserveerde kaarten, dan is het steunen van een project via Kerk in Actie een mooie gelegenheid. Bijvoorbeeld voor de vluchtelingen op Lesbos.”
 
U kunt dit werk steunen door uw bijdrage over te maken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. 'Vluchtelingen Griekenland' of doneer online. Zie hiervoor: https://www.kerkinactie.nl/projecten/opvang-voor-gestrande-vluchtelingen
Algemene informatie over giften en/of donateur worden: https://www.kerkinactie.nl/geef-ook
 
Iedereen die in het voorjaar kaarten via Tineke gereserveerd en reeds betaald heeft:
- kaarten per bank betaald: het geld is zaterdag 10 oktober terug overgemaakt
- kaarten contant betaald: je hebt zaterdag 10 oktober een e-mail gekregen met de vraag om je rekeningnummer
 
Voor de mensen die zelf hun reservering hadden gedaan via de website van Zingen in de Kerk: deze zijn komen te vervallen, er wordt geen geld van uw rekening afgeschreven.
 
We hopen in de toekomst opnieuw een concert via Zingen in de Kerk in onze kerk te kunnen organiseren om ook op die manier het werk van Kerk in Actie te kunnen steunen.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat