Home
Facebook Twitter

Heilig Avondmaal

Heilig Avondmaal Biddinghuizen - 17 februari 2021.  In deze tijd is het uithouden: we kunnen niet doen wat we zouden willen.
Zo hebben we al een tijd geen Heilig Avondmaal kunnen vieren. Dat willen we graag doen in de dienst van 21 februari, verbonden op afstand.
Het vieren van het avondmaal is wezenlijk voor het gemeente zijn.


Aan Gods tafel wordt liefde gedeeld. Het versterkt de verbondenheid van onze gemeente als gemeente van Christus. Helaas kunnen we het niet samen in de kerk vieren. U kunt thuis een beker wijn of druivensap,  of water klaarzetten samen met wat brood. Het kan mooi zijn om aandacht te besteden aan hoe en waar u het neerzet, bijvoorbeeld bij een kaars, met bloemen. U kunt de dienst online volgen. U kunt eventueel ook coronaproof afspreken om de dienst met iemand anders te beleven. In de dienst zal er een tafelgebed gebeden worden. Na de nodiging om te delen, neemt iedereen brood en wijn. De paar mensen die in de kerk aanwezig zijn, zullen dat ook doen. Zo kunnen we allemaal op dezelfde manier vieren, op onze eigen plek. Zo kunnen we op afstand ook in het delen van brood en wijn verbonden zijn. In het vertrouwen dat God met ons meegaat.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat