Home
Facebook Twitter

Spaardoosjesactie 40 dagentijd

Spaardoosjesactie 40 dagentijd Biddinghuizen - 24 februari 2021.  Dit jaar hebben we geen spaardoosjes om uit te delen, dat is ondoenlijk met de geldende regels. Wel willen we aandacht geven aan een doel om voor te vasten en te sparen.
Dit doel is het Wereldhuis in Amsterdam, een project van de Protestantse diaconie in Amsterdam. (het Wereldhuis wordt gecoördineerd door Oud Biddinghuizenaar Geeske Hovingh)


In het Wereldhuis worden ongedocumenteerden (mensen zonder papieren) opgevangen. Bij het Wereldhuis proberen ze deze mensen een stap verder te brengen en een nieuw perspectief te bieden. Bijvoorbeeld door het geven van taallessen of sportactiviteiten.

Om het Wereldhuis te steunen zouden we bijvoorbeeld kunnen sparen voor maaltijden. Elke dag wordt er voor circa 50 mensen gekookt in het Wereldhuis. Dit zou toch een mooi doel zijn om voor te vasten.

Al het gespaarde geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL34RABO 0348110812 t.n.v. diaconie Biddinghuizen onder vermelding van Spaardoosjes.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat