Home
Facebook Twitter

Inzamelen voedselbank aan huis weer mogelijk

Inzamelen voedselbank aan huis weer mogelijk Biddinghuizen - 11 mei 2021.  De aanhoudende corona crisis zorgt ervoor dat de voedselbanken nog steeds beperkt kunnen inzamelen. Het inzamelen bij de supermarkten wordt voorzichtig weer opgestart maar is nog lang niet op volle sterkte. Ook de aanlevering vanuit het bedrijfsleven en horeca blijft achter.

De aanhoudende corona crisis zorgt ervoor dat de voedselbanken nog steeds beperkt kunnen inzamelen. Het inzamelen bij de supermarkten wordt voorzichtig weer opgestart maar is nog lang niet op volle sterkte. Ook de aanlevering vanuit het bedrijfsleven en horeca blijft achter.

Door de Protestantse Gemeente Biddinghuizen wordt daarom in samenwerking met de voedelbank de inzameling hervat. Gedurende de hele maand mei zullen op de vertrouwde adressen (zie onderstaand) overdag weer inzamelkratten klaar staan. Hierin kunt op een corona-proof manier houdbare producten achterlaten. Elke vrijdag worden deze producten samengebracht in De Voorhof waar vanuit de voedselbus ze meeneemt naar het distributiepunt in Dronten. Op de vrijdagen kunnen tussen 13:45 en 14:00 uur ook producten worden ingeleverd bij De Voorhof (Akkerhof 3).

Inleverpunten in Biddinghuizen:
- Buitenkant 14
- De Deel 27
- Het Erf 106
- Voorhaven 2
- Dreef 6
- Joggerspad 21

Alvast bedankt voor uw bijdrage, 
namens de diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat