Home
Facebook Twitter

‘In de weerspiegeling van… de Voorhof’

Biddinghuizen - 16 juni 2021.  Vanaf 14 juni kan hij bij u op de mat vallen . Een magazine die bovenstaande naam draagt, voortgekomen uit de samenwerking van Parochianen en Protestantse gemeenteleden.

We zitten alweer bijna een jaar met z’n allen in het nieuwe kerkgebouw ‘De Voorhof’ in Biddinghuizen. Reden om stil te staan bij 10-tallen jaren voorbereiding door veel vrijwilligers met de blik op de toekomst gericht. Weinig informatie is nog gedeeld van deze bijzondere bouw en weinig mensen hebben het resultaat nog van binnen kunnen voelen en ervaren. We hebben geprobeerd een magazine te maken als eerbetoon aan de geschiedenis, de vrijwilligers en de toekomst van dit nieuwe gebouw waar ruimte is voor emoties en het vieren door jong en oud. Een geslaagde poging vinden wij zelf. Elk huishouden van de Bonifatius parochie en Protestantse Gemeente Biddinghuizen zal er één bezorgd krijgen.

Met een nieuw gebouw, maar vooropstaand met als algemene deler: geloof, hoop en liefde bezegeld met Gods vertrouwen in ons, gaan we samen de toekomst in!
Veel leesplezier!

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat