Home
Facebook Twitter

Kinderkerk zondag 10 oktober We gaan weer live en offline!

Kinderkerk zondag 10 oktober We gaan weer live en offline! Biddinghuizen - 7 oktober 2021.  Wat ontzettend fijn dat we weer met elkaar naar de kerk kunnen gaan! Doordat er nu meer mensen in de kerk kunnen komen, zullen er ongetwijfeld ook meer kinderen naar de kinderkerk komen. Om deze reden hebben we vanaf aanstaande zondag weer een ‘ouderwetse’ kinderkerk.

We zullen het verhaal voor de kinderen niet meer tijdens de dienst in de rode stoel vertellen, maar we gaan het bijbelverhaal met elkaar lezen in onze eigen ruimte. Wij, als leiding, kijken hier enorm naar uit. Op deze manier kunnen we namelijk echt weer samen praten en knutselen over het bijbelverhaal. 

Doordat we weer met alle kinderen kinderkerk kunnen vieren in ons eigen ruimte, zullen we de verwerkingen niet meer delen via de gemeenteflits of facebook. We gaan weer live en offline met elkaar aan de slag. Maar om het een beetje af te leren ? kan je de verwerking voor aanstaande zondag bekijken via deze link: https://youtu.be/78SmCcG7Fm0
We hopen jullie allemaal weer te ontmoeten in de kerk!
Groetjes, de leiding van de kinderkerk

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat