Home
Facebook Twitter

Voorhofdagen

Biddinghuizen - 27 mei 2014.  Nadat de tsunami van mensen op vrijdagmiddag is geweest ga ik even rustig rondkijken.
Bij binnenkomst loop ik de Beuk


in en daar is het echt gezellig. Kleding, frutsels stoffen, borden kopjes en serviezen, boeken en nog heel veel meer. Vlak voor ik er weer uit loop zijn daar nog de echt mooie spullen en de kleren.
Ik laat het allemaal even op me inwerken en ga dan verder.
Ik loop de gang in en ja hoor, daar staat ie in volle glorie: het topstuk van deze goederenmarkt, een prachtige kast. Zelfs als je geen verstand hebt van meubels, kun je zien dat deze echt mooi is.
Verder in de gang. Banken, kasten bureaus, en in de zaaltjes aan mijn rechterhand stoelen, tafels, kastjes en allerhande kleine meubels. Ik kijk mijn ogen uit.
Aan het einde van de gang is een zaaltje met kinderspeelgoed, boxen, kinderstoelen enz. Ook zijn er poppenkleertjes en kaarten. Ik kijk mijn ogen uit en nog komt er geen eind aan. Er is nog een zaaltje met allerhande elektrische apparaten. Er lopen aardige mannen rond die weten of alles het doet en die je heel fijn helpen bij wat je nodig hebt. Als ik die zaal uit kom ben ik in de foyer. Ik kijk mijn ogen uit, want er draait een rad van avontuur. De prachtigste en lekkerste prijzen worden er gewonnen. Ik doe een paar rondjes mee en win een taart. Lekker, daar mag ik wel mee thuis komen. Dan loop ik door naar buiten en wat leuk, daar zijn spelletjes voor de kinderen en een groot springkussen. Er lopen ook geschminkte kinderen rond.
Wat een gezelligheid. Buiten om loop ik terug naar de Beuk, want daar heb ik nog wat dingetjes gezien, die ik wel wil hebben.
Ja, die Voorhofdagen zijn echt leuk. Ik verheug me nu al weer op volgend jaar.

U kunt de voorhofdagen in beeld beleven door in het "Voorhofalbum" te kijken waar u foto's vindt van de dagen.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat