Home
Facebook Twitter

De Oden van Salomo met de Zandkunstenaars op 25 maart in Biddinghuizen

De Oden van Salomo met de Zandkunstenaars op 25 maart in Biddinghuizen Biddinghuizen - 25 maart 2022.  Samen met Zandtovenaar Gert van der Vijver of Zandprinses Rosa van der Vijver vieren de Oden van Salomo het goede nieuws van God! Er is altijd hoop! Jezus liet dat al zien tijdens zijn leven, maar zeker ook met zijn dood en opstanding. Hij baande voor iedereen de weg om bij God te zijn, om zijn liefde te kennen en hoop te houden in ieders leven.

Laat je verrassen door de beeldende teksten van de Oden en hoe de Zandkunstenaars deze omtoveren tot prachtige zandschilderingen.
 
Het concert vindt plaats in Kerkcentrum De Voorhof en begint om 20:00 uur. Er is die avond plaats voor iets meer dan 200 bezoekers en het wordt het eerste grote event in onze nieuwe kerk! Tijdens de avond is er een pauze.

Wil je erbij zijn?
Wacht dan niet te lang met het kopen van je kaartje (Aangegeven wordt dat het geschikt is voor kinderen vanaf ca 8 jaar).

Bestel je kaarten hier: https://zingenindekerk.nl/evenementen/oden-van-salomo-zandtovenaar-biddinghuizen/
 
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op ons via tweedescriba@pgbiddinghuizen.nl.
 
We hopen je dan te ontmoeten!
 
Namens de Protestantse Gemeente,
Margriet, Coby en Tineke
Vrijdag 25 maart staat een replica van het Passionkruis in Biddinghuizen, voorafgaande aan het concert van de De Oden van Salomo en Verhalen met de Zandtovenaar !
Kom jij, komt u 's middags langs voor een kaartje of een praatje?


<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat