Home
Facebook Twitter

Dag van de communicatie

Dag van de communicatie Biddinghuizen - 15 juni 2014.  Wellicht weet u het nog: vorig jaar zijn we met 3 leden van de PR-commissie naar de “Dag van de communicatie” geweest in Utrecht. Zo niet, geen probleem we lichten het

graag nog even toe.
De dag van de communicatie wordt jaarlijks door de Protestantse Kerk Nederland georganiseerd en dit jaar op drie verschillende locaties gehouden, te weten: Heerenveen, Utrecht en Dordrecht.
Wij zijn dit jaar met 2 leden van de PR-commissie naar Heerenveen geweest, waar we gastvrij werden ontvangen in een mooi, nieuw en multifunctioneel kerkgebouw. Leuk: “gluren bij de buren”!
Waarom een dag van de communicatie? Simpel, beter leren communiceren!
Op de dag kun je twee workshops kiezen, zoals “kerkblad nieuwe stijl”, “beamergebruik”, “sociale media” of “communicatie met jongeren”. Binnen de workshop leer je overzichtelijk hoe je beter kunt worden in bijvoorbeeld “sociale media” en is er veel ruimte om ervaringen met anderen te delen. Dit is erg fijn. Horen van mensen uit andere kerkgemeentes hoe zij problemen aanpakken of originele activiteiten organiseren. Met elkaar kennis delen en zo een nieuw kenniscentrum vormen!
Daarnaast worden er vanuit de Protestante Kerk Nederland handvaten geboden (op papier en korte speeches) om doelgericht naar je eigen communicatie binnen de kerk te kijken: wat vertel ik nu eigenlijk, bereik ik wie ik wil bereiken et cetera.
Al met al is de dag naast erg leerzaam vooral ook erg leuk. Na alle verhalen en gesprekken met mensen raak je weer vervuld met enthousiasme! Niet dat we ons enthousiasme kwijt waren, maar toch… dit geeft energie om weer met volle teugen aan de gang te gaan!
Wilt u een stukje van onze energie meepikken? Spreek ons aan, we delen graag!

PR-cie

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat