Home
Facebook Twitter

Bijbel- voorleesmarathon maandag 6 oktober

Biddinghuizen - 1 oktober 2014.  p maandag 6 oktober 2014 doet Biddinghuizen mee aan een Bijbel-voorleesmarathon door heel zuidelijk Flevoland. Dit is ter ere van de uitgave van een nieuwe Bijbelvertaling op 1oktober. Deze Bijbel heet: Bijbel in Gewone Taal

en is bedoelt om het lezen in de Bijbel makkelijker te maken en begrijpelijk voor iedereen. Om zoveel mogelijk doelgroepen kennis te laten maken met deze nieuwe vertaling, hebben wij het idee opgevat om op verschillende plekken in het dorp voor te lezen uit de Bijbel in Gewone Taal. 

Bekijk het hele programma in Flevoland: www.bijbelingewonetaal.nl/actueel/agenda 

Wie van u wil mee lezen in deze bijbelmarathon ? Dit geldt voor alle plekken buiten de startplek van de school.  Geef u op bij één van onderstaande organisatoren! Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon te komen luisteren ! Tenslotte: er is op woensdag 8 oktober s avonds een bijbelquiz in Lelystad voor alle deelnemende plaatsen van de marathon, wilt u voor Biddinghuizen deelnemer zijn?! Laat het ons weten. Hopelijk ontmoeten we elkaar op 6 oktober!

De organisatie van de voorleesmarathon in Biddinghuizen,

ds Bram Bregman - tel.nr: 848658 (email: bram.bregman@kpnmail.nl)

Arnold en Janneke Buitenga - telnr: 06-10673810 / 06-13373998

(email: jannekebuitenga@hotmail.com)
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat