Home
Facebook Twitter

Paasweek vol diensten

Paasweek vol diensten Biddinghuizen - 7 april 2004.  Deze week is het de stille week en hierin zijn er volop diensten bij de Samen op Weg Gemeente en Sint Bonifatius parochie.

Beide kerken werken deze tijd volgens een thema. De Sint Bonifatius Parochie heeft als thema 'Laten we ons in de Goede Week inspireren door psalm 16'. De SOW-gemeente heeft de week ingericht rondom 'Maak heel wat gebroken is'.

Zondag en Donderdag
Afgelopen zondag (palmzondag) ging de week van start. Witte donderdag 8 april aanstaande zijn er om 19.30 uur diensten. Pastor Moons heeft als thema “Stem in mijn binnenste, licht in mijn nacht” en ds. Spit viert het heilig avondmaal met als thema “Leeftocht voor onderweg”.

Goede vrijdag
Op goede vrijdag is er een kinderviering en zijn er twee 'gewone' vieringen. In de Sint Bonifatius parochie is er om 14.30 uur een kinderviering met Dorothée van Leer ("Op weg met Jezus"). Om 19.30 uur is er ook een dienst met Dorothée van Leer (Gij laat niet toe dat ik val in het niet"). Bij de SOW gemeente gaat ds. Spit voor om 19.30 uur onder het thema "Gebroken en geheeld".

Zaterdag en zondag
Zaterdag is er een paaswake in de Sint Bonifatius parochie om 21.00 uur. Eerste paasdag, zondag 11 april, is er om 6.30 uur een Paasdageraadsviering bij de SOW gemeente, is er om 10.00 uur een gezinsviering in de Sint Bonifatius parochie en is er om 10.00 uur een viering bij de SOW gemeente.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat