Home
Facebook Twitter

Joy4Kids

Biddinghuizen - 10 november 2014.  Op 1 november zijn weer veel kinderen naar kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen gekomen voor een nieuwe Joy4Kids avond. Het thema van de avond was; Op zoek naar de grootste schat ter wereld!

We hebben gekeken naar een toneelstuk. We kwamen erachter dat je kunt zoeken naar een schat door klavertjes vier te verzamelen of door het winnen van de loterij. Maar dat een schat eigenlijk in iets veel groters te vinden is, zoals vriendschap. Dit is ook wat we lezen in Matteus 6: 19-21.
We zijn zelf ook op zoek gegaan naar de schat, wat was iedereen fanatiek om de diamanten terug te vinden en in de schatkist te leggen! Maar door samen te werken hebben we alle diamanten terug gevonden en hadden we een grote schatkist vol. Aan het eind van de avond kregen we allemaal een diamant mee naar huis, met de vraag waar jouw schat is. Misschien heb je samen met je ouders het verhaal in de Bijbel al gelezen?
En natuurlijk hebben we ook dit keer veel gezongen, samen met de band. Iedereen stond geweldig goed mee te zingen en swingen!
 
In december is er geen Joy4Kids, maar we hopen jullie tijdens de gezinsdienst op kerstavond te zien in kerkcentrum de Voorhof. De eerstvolgende Joy4Kids is op 31 januari 2015. De entree is gratis en voor de ouders is er de gelegenheid om wat koffie te drinken. Komen jullie dan weer?
 

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat