Home
Facebook Twitter

Films bij het leven

Biddinghuizen - 30 januari 2013.  Woensdagavond 30 januari: PRECIOUS – een kostbaar kind.
Gezellig naar de film - maar ook bewustwording over hoe je als ouder je kinderen wilt opvoeden en hoe ze zelfstandig en gelukkig worden !
Films bij het leven van jou als ouder, en het leven van je kinderen.
In een tijd en wereld die vraagt om bewust nadenken en keuzes maken. Hoe geven we onze


kinderen een goede basis mee?
In samenwerking van school en kerk een drietal filmavonden. We kijken goede films – niet specifiek christelijk, maar films met een mooi verhaal en een goede boodschap. Voor wie wil is er gelegenheid om na de film nog even na te praten.

PRECIOUS is een 16-jarig Afro-Amerikaans meisje dat opgroeit in een keiharde omgeving. Het leven lacht haar niet toe, ze is voor de tweede keer zwanger… Thuis loopt ze op eieren om te vermijden dat haar moeder haar mishandelt. Haar leven verandert als ze de kans krijgt om naar een alternatieve school te gaan. Ze komt onder de hoede van juf Ms. Rain. Een vrouw die Precious begrijpt en haar laat voelen dat ze bijzonder is en – toch – talenten heeft. Nu begint Precious op te bloeien en gloort haar nieuwe toekomst. Wie heeft niet iemand nodig die achter je staat?! Precious vindt nu in zichzelf de kracht om een nieuwe weg in te slaan.

Vanaf 19:45 uur inloop voor koffie en thee. Film start om 20.00 uur.
Locatie: De Boshof 20. Toegang is gratis.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat