Home
Facebook Twitter

Afscheid ds. Bram Bregman

Biddinghuizen - 12 februari 2015.  Zoals u al meerdere keren hebt kunnen lezen is per 1 maart onze dominee Bram Bregman beroepen naar Emmeloord. Wij zijn in opdracht van de kerkenraad verzocht het afscheid te organiseren en hebben in onderling overleg alles op een dag samengevoegd.

Zo zijn we tot het volgende gekomen.
Zondag 22 februari zal in een bijzondere kerkdienst aandacht gegeven worden aan het vertrek van ds. Bram Bregman. Deze zal gehouden worden om 14 uur. Aansluitend is er een receptie waar een ieder persoonlijk afscheid van hem kan nemen.   
Na de kerkdienst en eventueel gedurende de receptie zullen enkele mensen de gelegenheid krijgen Bram Bregman toe te spreken en willen we in ontspannen sfeer met een hapje en drankje samen een gezellige afsluiting hebben .
Natuurlijk willen we Bram ook iets tastbaars of symbolisch meegeven als aandenken uit onze gemeente en dorp. U hebt de gelegenheid om een gift te doneren via een envelop in een bus die achterin de kerk zal staan of via de bank rekening nr.  NL28FVLBo635808323 o.v.v. afscheid ds.Bram.
Met gemeenteleden, familie, dorpsgenoten en genodigden willen we er samen een mooie middag van maken. Meer informatie zal volgen, en voor vragen kunt u bij ons terecht.
 
Margriet van Woerden en Henk Klompe

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat