Home
Facebook Twitter

Start nieuwe Alphacursus

Biddinghuizen - 20 januari 2006.  Op zondag avond 5 februari zal in het Koetshuis de 2e Alphacursus in Biddinghuizen van start gaan.

De Alphacursus is een bijzondere inspirerende kennismakingscursus met het Christelijk geloof. Bijzonder omdat de Alphacursus op dit moment op meer dan 800 plaatsen in Nederland gegeven wordt door mensen uit vele uiteenlopende kerken. Zie: http://www.alpha-cursus.nl.

De Alpha-cursus is een cursus waar ontmoeting (samen eten), informatie (een korte inleiding) en uitwisseling, vragen en gesprek centraal staan. Gedurende een tiental avonden staat men samen stil bij kernvragen rond het christelijk geloof.

U bent van harte uitgenodigd om deze start en introductieavond vrijblijvend mee te maken. De avond zal u een goed beeld geven van de opzet in inhoud van de Alphacursus. De aanvangstijd is 19.00 uur.

De volgende avonden zullen vanaf 5 februari op 10 zondagavonden gehouden worden in het Koetshuis. Het Alphateam dat de cursus leidt bestaat uit mensen van verschillende kerken.

Enkele reacties van deelnemers:
" de warme ontvangst, jezelf mogen zijn en dat je geaccepteerd wordt zoals je bent sprak me erg aan " en een ander " elke vraag kon gesteld worden en er werd serieus op ingegaan" en weer een ander " door het uiteenlopende gezelschap van kerkelijke en niet kerkelijke mensen van allerlei achtergronden leerde ik veel in de gesprekken"

Voor opgave, aanvraag van een folder of meer informatie kunt contact opnemen met de volgende Alpha-teamleden: Hanja van Essen tel. 331603 of Hans Vos tel. 332311 en een folder aanvragen of kijken op http://www.stichtingecho.nl.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat