Home
Facebook Twitter

Afsluiting Jaarthema

Biddinghuizen - 9 juni 2015.  De morgendienst van zondag 14 juni zal de afsluiting zijn van de activiteiten rondom ons Jaarthema Geloven in de toekomst. Vanaf startzondag 2014 heeft dit thema centraal gestaan in onze gemeente en op velerlei manieren liep het als een rode draad van verbinding door het kerkelijk seizoen .

Zichtbaar door middel van creatieve verbeeldingen, tastbaar tijdens inspirerende kerkdiensten, voelbaar in verdiepende gesprekken, merkbaar op waardevolle ontmoetingsavonden, op boeiende filmavonden, bij gezamenlijk groothuisbezoek, bij pastorale ontmoetingen, op een sprankelende gemeentemorgen, bij kinderkerk en jeugdwerk, bij financiële acties. Kortom: gemeentebreed. We hebben ons laten leiden en bemoedigen door wat wordt aangereikt in de levensverhalen van de Bijbel. In het vertrouwen dat God met ons meegaat, reizen we samen verder op de weg naar morgen.
Tijdens de dienst is er ook een bijzonder moment van aandacht voor kinderen van groep 7. Zij maken de overstap van Kinderkerk naar basiscatechese. Een toepasselijke gebeurtenis in een dienst  waarin Geloven in de toekomst centraal staat.
Van harte welkom!!
Werkgroep Gemeente Opbouw.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat