Home
Facebook Twitter

World Servants terug van reis

World Servants terug van reis Biddinghuizen - 13 augustus 2007.  Afgelopen donderdag 9 augustus zijn Mathijs, Martijn en Gert-Jan - deelnemers aan een reis van World Servants - teruggekomen van Oekraïne.

Steven, die vierde van de jongeren die eerder dit jaar diverse acties hielden om hun reis te kunnen bekostigen, kon wegens familieomstandigheden niet mee. Na hun terugkeer schrijven de jongens in een persbericht:

Activiteiten
In het Oekraïnse Palad hebben de jongens onder andere de kleuterschool aan de buitenkant gestuukt en van een mooie gele kleur voorzien. Ook hebben ze muurschilderingen, van Nijntje, gemaakt. Daarnaast hebben ze speeltoestellen zoals een wip, doelpalen en een evenwichtsbalk gemaakt en geplaatst.

Programma
Iedere dag was er bovendien een kinderprogramma. Daar kwamen ongeveer 120 kinderen per dag naar toe. Er werd gezongen en er werden verhalen verteld. Ook werden er spelletjes met hen gedaan.

"De reis en het verblijf daar was voor ons een hele mooie, positieve ervaring. Ook de groep, waar we onderdeel van uitmaakten, was een gezellige en positieve groep," schrijven de jongens in een persbericht. "We willen u allemaal nogmaals bedanken voor de steun, in wat voor vorm ook, die we gekregen hebben."

Voor een foto-impressie kunt u kijken op deze website.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat