Home
Facebook Twitter

Startweekend kerk

Biddinghuizen - 27 augustus 2007.  Op 8 en 9 september houdt de Protestantse gemeente Biddinghuizen een startweekend om het nieuwe kerkseizoen in te luiden.

Voorafgaand aan de startzondag van 9 september wordt er op zaterdagavond een startfeest georganiseerd. Met dit feest wordt er onder het genot van een drankje bijgepraat na de vakantie en worden er plannen gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Spelen
Om 20.00 uur wordt begonnen met koffie en een lekkernij. "Voor die lekkernij willen we vragen aan mensen uit de gemeente of ze iets lekkers willen maken," schrijft de organisatie in een persbericht. Mensen kunnen dit doorgeven aan Rosalie van Ruler (rosalie@vanruler.eu / 332187 / 0610328346). Daarnaast zal de soos opengaan in de pinkenstal en zullen er oud-hollandse spelletjes neergezet worden. Natuurlijk wordt het in de foyer gezellig gemaakt om met z’n allen een borrel te drinken.

Startzondag 9 september
Ieder jaar wordt ook kerkelijk aandacht besteed aan de 'startzondag'. Na de kerkdienst zullen de jongeren van World Servants een presentatie geven van hun reis onder het genot van een kopje koffie. Hierna wordt de jaarlijkse fietspuzzeltocht georganiseerd. Ook als het weer minder goed is, is er een programma. Na de fietspuzzeltocht zorgen Henk en Ria weer voor de lekkere soep. Het is wel nodig om u hiervoor op te geven, zodat rekening gehouden kan worden met de grootte van de pan soep. U kunt zich opgeven via devoorhof@chello.nl of 331307.

Het weekend wordt afgesloten met de onthulling van het bord met namen van dominees die in onze gemeente hebben gepreekt.

Bloemgroet
Ook dit jaar wordt er weer een bloemengroet georganiseerd door de bloemengroep. "Graag willen we u vragen of u op zondag 9 september bloemen mee wilt nemen," aldus de organisatie. Hier worden dan boeketten van gemaakt die naar mensen worden gebracht die ziek zijn of een moeilijke tijd door maken.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat