Home
Facebook Twitter

Mattie & Maatje project

Mattie & Maatje project Biddinghuizen - 22 februari 2016.  Elkaar helpen, iemand een bezoekje brengen, samen iets leuks doen! Voor wie kun jij een mattie zijn of heeft u behoefte aan een maatje? Wij brengen u graag met elkaar in contact. Door generaties heen, jong en oud. Op een mooie ontmoeting, soms eenmalig, en soms voor een bepaalde duur.

Mattie = vriend, in straattaal. Maatje betekent:


‘persoon waarmee je goed op kunt schieten, met wie je leuke dingen kan doen.’ En dat is precies wat wij voor ogen hebben. Tijdens een gemeenteavond bleek dat we in onze gemeente, in Biddinghuizen, graag iets voor een ander willen betekenen. ‘Als we maar geweten hadden dat er een vraag was. Dat iemand behoefte had aan een bezoekje.’
 
Tijd voor actie dus. Tijd om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Wie doet er mee?
 
Informatie & Inspiratie | Nieuwsbrief
(Jo)uw eerste actie: meld je aan voor de nieuwsbrief. Wij mailen geregeld informatie en inspiratie. Hierin doen we ook oproepen.
 
Bijvoorbeeld voor iemand die in een rolstoel zit. Wie wil met hem wandelen en genieten van de mooie verhalen? Of iemand is alleen en vindt het gezelliger om samen te eten. Wie stelt zijn huis open om mee te eten? De dame zal vast ook wel eens willen koken. Wonen uw kleinkinderen ver weg? Er zijn vast kinderen in het dorp die een opa en oma moeten missen. Hoe leuk is het om samen weer eens Monopoly of een ander spel op tafel te leggen?
 
Aanmelding Mattie & Maatje
- Kunt u hulp gebruiken of heeft u behoefte aan contact of wilt u samen met anderen er op uit?
- Kent u iemand die een mattie of een maatje kan gebruiken?
- Wil jij een mattie zijn of kunt u als maatje voor iemand iets betekenen?
 
Geef dit gerust door: per mail via mattiemaatje@pgbiddinghuizen.nl of bel: Annelies Leendertse; 0321-332732
 
Contactpersonen:
Annelies Leendertse
Corrie Nap
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat