Home
Facebook Twitter

Ochtenddienst - 3e Advent

Ochtenddienst - 3e Advent Biddinghuizen - 13 december 2018.  Deze derde zondag van Advent is de meest vrolijke zondag in een wat sobere tijd. Zondag Gaudete: Verheug u. Maria en Elisabet gaan bij elkaar op bezoek. En ondanks het wonderlijke en onmogelijke verheugen zij zich over hun bijzondere kinderen. Welkom om mee te vieren.

Na de dienst zullen Wim en Joke Visscher achter in de kerk staan, naast de voorganger en ouderling, om afscheid te nemen van ons als gemeente. Zij zijn naar Dronten verhuisd en we willen hun deze mogelijkheid bieden om afscheid te nemen. Er is ook koffiedrinken en ontmoeting met elkaar in de foyer.

Kinderkerk

Het thema van deze zondag is: Elisabeth deelt in geloof en de lichtdrager is Elisabeth. Maria en Elisabeth hebben allebei een wonderlijke boodschap gekregen. Zij mogen beiden moeder worden van een zoon. Maar met hun omgeving kunnen ze er niet over praten. De mensen begrijpen hen niet. Daarom gaat Maria naar Elisabeth toe. Ze begrijpen elkaar en kunnen samen praten over hun zonen, over God en over de Verlosser die komen gaat. Ze bidden en zingen ook samen. En zo delen Maria en Elisabeth in geloof. Zij zijn dankbaar voor alles wat hen is overkomen. Ook in de kinderkerk gaan we na het verhaal aan de slag met het woord dankbaar. Welkom allemaal.

Collecte

- Hulp in eigen dorp De collecte is bestemd voor diaconale hulp in eigen dorp. De Diaconie raakt regelmatig betrokken bij situaties waarbij direct hulp gewenst is. Er is bijvoorbeeld geen geld voor de dagelijkse boodschappen. Of er wordt noodhulp verleend om te voorkomen dat iemand het huis uitgezet wordt. De Diaconie heeft goede contacten met het maatschappelijk werk en het komt dan ook regelmatig voor dat via hen een vraag ons bereikt. Wilt u meehelpen dat de Diaconie deze hulp kan blijven bieden?

 


Download:
   Liturgie 16 dec 2018.


<< Terug naar overzicht
© 2018 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat