Home
Facebook Twitter

Sponsordiner en Dienstenveiling brengen ruim € 14.000 op!

Biddinghuizen - 3 maart 2019.  Ten behoeve van de De Nieuwe Voorhof in Biddinghuizen werd er zaterdag 2 maart in een sfeervol aangeklede Voorhof een groot sponsordiner en een dienstenveiling georganiseerd. Bijna 130 mensen schoven aan voor een heerlijk buffet van het plaatselijk Chinees-Indisch restaurant Jade City.

Aansluitend aan het diner was er een grote dienstenveiling met bijna 70 kavels.
 
Sponsoren
De organisatie wil in het bijzonder alle sponsoren, zowel bedrijven als particulieren, bedanken die de dienstenveiling mede mogelijk hebben gemaakt. Zij zorgden voor een prachtig gevarieerd aanbod aan diensten waardoor er uiteindelijk bijna 70 kavels werden geveild. Van oppassen tot autopoetsen, van windmolen beklimmen tot schapen drijven. Topstuk was de workshop boterkoek bakken door meneer Egbert Tietema, deze bracht maar liefst € 750 op.
 
Ruim € 14.000
Zondagmorgen werd tijdens de schoolkerkdienst door de preses van de kerkenraad, Jan Klopman, bekend gemaakt wat de opbrengst was van de avond. “De uiteindelijke opbrengst is ruim € 14.000 en dat is een bijzonder mooi resultaat en bedrag. Als kerkenraad zijn we hier dankbaar voor en bedanken dan ook iedereen die op wat voor manier ook hieraan een bijdrage heeft geleverd,” aldus de preses.
 
Plantenmarkt
De eerstvolgende actie is de traditionele plantenmarkt op de zaterdag voor Moederdag, dit jaar op 11 mei. De Janboel – de geldwervings- en actiecommissie, red – kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Achter de schermen is men alweer bezig met het bedenken van nieuwe acties. “Ook dan hopen we op veel medewerking en belangstelling vanuit het dorp. Want De Nieuwe Voorhof is er straks voor het hele dorp,” besluit Klopman.


<< Terug naar overzicht
© 2024 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat