Home
Facebook Twitter

Zondag 15 december 10.00 uur: Ochtenddienst

Zondag 15 december 10.00 uur: Ochtenddienst Biddinghuizen - 15 december 2019.  Deze derde zondag van Advent is de meest vrolijke in een tijd van inkeer. Zondag verheugt u! Micha moppert een beetje door in zijn zoektocht naar gerechtigheid. Daarom verheugen we ons vanmorgen met de woorden van Jesaja uit hoofdstuk 35. Het zijn vrolijke woorden vol vreugde en hoop.

Maar hoe zit het met de realiteit?  Zijn het vergezochte vergezichten van iemand die met zijn hoofd in de wolken?

Collecte diaconie Stichting PECA

Deze ochtend is de 1e collecte bestemd voor Stichting PECA uit Dronten. PECA zet zich in voor Pakistaanse christenen binnen en buiten Pakistan die gevlucht zijn of door hun geloofsovertuiging ernstig gevaar lopen. De stichting is in 2009 opgericht door Sylvester Bhatti nadat hij werd geconfronteerd met de nood van gevluchte Pakistaanse christenen. Sri Lanka bleek een vluchthaven voor Pakistaanse christenen, maar de regering van Sri Lanka deed niets voor hen, dus belandden deze vluchtelingen op straat.
PECA verzorgt noodopvang en zet zich in om de situatie van deze christenen te verbeteren. Dit onder andere door het bieden van onderdak, levensonderhoud, medische hulp, (geestelijk) onderwijs, juridische hulp en bemoediging. Help mee het werk van Stichting PECA te steunen.


Download:
  Liturgie 15 dec 2019.


<< Terug naar overzicht
© 2019 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat