Home
Facebook Twitter

Startzondag

Biddinghuizen - 16 augustus 2013.  Om niet te vergeten: Zondag 8 september a.s. startzondag

ZONDAG 8 SEPTEMBER: START VAN HET JUBILEUMJAAR!
Alvast voor uw agenda! Zondag 8 september is de jaarlijkse startzondag. Ook dit jaar is het programma een samenwerking tussen de parochie en onze gemeente. Deze startzondag is ook het begin van het jubileumjaar van onze gemeente.

De zondag ziet er als volgt uit:
Vanaf 09.15 uur: ontmoeting op het kerkplein.
09.25 uur: samen zingen onder de toren.
09.30 uur: start diensten in beide kerken.
Presentatie Jubileumboek: aansluitend aan de dienst wordt het jubileumboek over 50 jaar kerk in Biddinghuizen gepresenteerd.
Gezamenlijk koffie drinken en start boeketten maken en bezorgen.

11.30 uur: Presentatie World Servants De World Servants jongeren presenteren hun belevenissen. Ze laten ons zien en horen wat ze deze zomer hebben gedaan en meegemaakt.

12.15 uur: Start activiteiten Laat je/u verrassen! We houden nog even geheim wat we gaan doen, maar het is net als de afgelopen jaren geschikt voor jong en oud.

13.15 uur: Prijsuitreiking Aansluitend: Aanvang Voorhof-start-maaltijd

15.00 uur: (bij benadering) Tijd om op te ruimen!

We denken dat we met bovenstaand programma weer voor iedereen iets te bieden hebben. Maar we hebben u allen daarbij wel nodig! Van harte welkom! Hand- en spandiensten: Natuurlijk maken we er gezamenlijk een prachtige startzondag van! Wil je meehelpen? Geef je/u op! We houden u op de hoogte! De voorbereidingsgroep, (contact via tn.stuifzand@chello.nl / tel. 332941)

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat