Home
Facebook Twitter

Zondag 18 augustus 09.30 uur: Ochtenddienst

Zondag 18 augustus 09.30 uur: Ochtenddienst Biddinghuizen - 15 augustus 2019.  In deze dienst wil ik met jullie graag de niet zo bekende maar eigenlijk schitterende fabel van Jotam lezen uit Rechters 9. Over wie geschikt is voor leiderschap. Over wie we als mensen nalopen. Maar ook over hoe je je kinderen opvoedt.

Na afloop van de dienst kunnen we elkaar ontmoeten tijdens het koffiedrinken in de foyer.

Collecte doel: stichting Dorcas

We geloven in gerechtigheid en we zijn overtuigd van het prachtige potentieel in ieder mens. We zien een wereld vol unieke mensen, die leven onder uiteenlopende omstandigheden. Kwetsbaar en krachtig tegelijk.

We weten dat niet ieder mens dezelfde kansen en mogelijkheden heeft. Daarom bieden wij hulp als de nood aan de man is. En redden we levens wanneer die worden bedreigd. Daarom creëren wij kansen in situaties die kansloos lijken. Betere vooruitzichten in tijden die uitzichtloos lijken. Daarom helpen we mensen overeind als ze gevallen zijn. En bieden we perspectief voor de allerarmsten. We zien hen die ongezien zijn.

Dat doen we vanuit Nederland, ver over onze landsgrenzen. Wij zijn daar waar het nodig is. Daar waar wij nodig zijn. Nooit vluchtig, maar altijd gericht op blijvende verandering. Als effectief instrument om levens van mensen te raken. We kijken mensen in de ogen en trekken met hen op.

De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan


Download:
  Liturgie 18 aug 2019.


<< Terug naar overzicht
© 2019 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat