Home
Facebook Twitter

Jeugdkring

Elkaar ontmoeten, God ontmoeten, en vooral veel gezelligheid!
 
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Kom dan op vrijdag avond de gezelligheid opzoeken bij de jeugdkring!!
 
De jeugdkring komt één keer in de twee weken op vrijdag avond bij elkaar in de pinkenstal (kerkcentrum de voorhof).
Tijdens de jeugdkring kan je gezellig met je vrienden bij praten, komen er serieuze onderwerpen aan bod en dagen wij je uit. Dit over de Bijbel, maar ook over dagelijkse actuele dingen. We doen dat door  middel van spellen, creativiteit en gesprekken met elkaar te voeren. We willen je bij ons thuis laten voelen en van je leren. Met de jeugdkring organiseren we twee keer per jaar een jeugddienst, wij mogen dan zelf invulling geven aan de dienst.
 
Wat kun je verder verwachten?
Een aantal keer per jaar gaan we ErOpUit, gezellig schaatsen, een leerzame avond of het jaarlijkse sirkelslag.  Aan het eind van het seizoen kunnen we gezellig met zijn allen op kamp.
 
Praktische info.
Met uitzondering van de schoolvakanties is er één keer in de twee weken jeugdkring. Dit kan een korte avond zijn. (19.30 tot 20.30uur) of lange avond (19.30 tot 22.00uur) De avonden zijn gratis, mocht er wel een bijdrage nodig zijn voor een bepaalde avond dan laten we dat van tevoren weten.
 
 
Wat kan je van ons als leiding van de jeugdkring verwachten?
 
Wij zijn een enthousiaste groep van gemiddeld 5 personen, die jou graag thuis willen laten voelen bij ons, om samen plezier te maken en van elkaar te leren. Voor elkaar en met elkaar.
 
Wil je meer informatie of je aanmelden voor de mailing?(dan heb je altijd de actuele informatie) Stuur dan een mail naar: ​jeugdkring@pgbiddinghuizen.nl.
 
© 2021 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat