Home
Facebook Twitter

Jeugdkring

Elkaar ontmoeten, God ontmoeten en vooral veel plezier en gezelligheid!
 

Eens in de 2 weken komen wij met de Jeugdkring bij elkaar waarbij we de ene keer bij de leiding thuis samenkomen en de andere keer gaan we bij een gemeentelid eten (in Coronatijd komen we samen in de kerk of als dat echt moet gaan we online). Jeugdkring is voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Nu zul je je wel afvragen, wat doen jullie dan op zo'n avond? Nou, dat hangt erg af van het onderwerp van de avond. Iedere keer gaan we met een nieuw onderwerp aan de slag die altijd wel wat met het dagelijks leven en met het geloof te maken hebben. We gaan graag met elkaar (onder het genot van wat drinken met wat lekkers erbij) over het thema in gesprek en zoeken daarin de interactie op. Een ander onderdeel is dat er altijd wel tijd is voor een spelletje! Het laatste deel van de avond spenderen we hier dan ook graag aan! Als we bij een gemeentelid thuis eten dan beginnen we om 18.30 en eindigen we om 20.30. Degene bij wie we dan zijn doen gezellig mee waardoor we hen op die manier ook leren kennen. Als we niet bij een gemeentelid thuis eten beginnen we om 19.30 uur aan de Uitloper 66. De avonden zijn gratis, mocht er wel een bijdrage nodig zijn voor een bepaalde avond laten we dit van tevoren weten.
 
Wie is de leiding?
Wij, Koen en Gerdine, leiden de Jeugdkring en we zijn er dan ook iedere keer samen bij. Mochten wij toch een keer niet kunnen, dan hebben we hele leuke back-up leiding als reserve! Ons doel is dat jullie je bij ons thuis voelen, dat we met z'n alle goede inhoudelijke gesprekken kunnen hebben, maar dat we ook heel veel plezier met elkaar kunnen hebben!  Wees welkom!

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de mailing?(dan heb je altijd de actuele informatie) Stuur dan een mail naar: ​jeugdkring@pgbiddinghuizen.nl.
 
© 2024 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat