Home
Facebook Twitter

Joy4Kids

Het kinderwerk, Joy4kids, is een groot feest voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar. Joy4kids zal maandelijks op zaterdag van 18.30 uur tot met 19.45 uur zijn in De Voorhof.
 


Het doel van Joy4kids is om alle basisschoolkinderen in Biddinghuizen de kans te geven kennis te maken met het evangelie.
Bij Joy4kids kijken we naar toneelstukjes, zingen met een band, spelen spelletjes en luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Elke maand willen we een eigentijds, evangeliserend kinderfeest neerzetten.
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Dan ben jij op elke 1ste zaterdag van de maand om 18.30 uur van harte welkom voor het feest van de Koning! Het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt, de deur staat voor jou open!

Kernteam Joy4kids
Joy4kids@pgbiddinghuizen.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------

zaterdag 27 juni

komen jullie ook weer naar Joy4Kids? Het wordt een superleuke avond, want we gaan naar buiten om een Vossenjacht te doen! Het is ook de laatste Joy4Kids voor dit seizoen, maar na de zomervakantie (vanaf september) is er elke laatste zaterdagavond van de maand weer een Joy4Kids.
Gaan jullie 27 juni met ons mee de vossen zoeken? Om 18.30 uur starten we bij de Voorhof.  Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom! 

Op www.pgbiddinghuizen.nl staan de foto’s van de Joy4Kids avonden. Sta jij er ook tussen?
 

Op 23 mei is er weer een nieuwe Joy4Kids

in de Voorhof, met dit keer als thema 'Slimpie Speurneus speurt'. Slimpie krijgt een opdracht om uit te zoeken wie hij is. Dat is nog niet zo gemakkelijk en hij gaat flink aan het speuren. Zal hij erachter komen wat voor een bijzonder persoon hij is?
Het belooft weer een echte Joy4Kids avond te worden, met een toneelstuk, het zingen met de band en daarna worden de handen nog even uit de mouwen gestoken!

Zaterdag 23 mei, om 18.30 uur in de Voorhof, komen jullie allemaal weer?

Afgelopen zaterdag, 25 april,

was Mariet van Putten, samen met Hein de Haan te gast bij Joy4Kids in de Voorhof. Veel kinderen hebben het verhaal gehoord van Slimmerik en Snellerik die allebei een huis bouwden, maar op een verschillende ondergrond. Het huis dat op de stevige grond door Slimmerik was gebouwd, bleef staan terwijl het huis van Snellerik weliswaar snel stond, maar op losse grond en daardoor snel omver ging.
Ook lieten Mariet en Hein veel goocheltrucs zien, iedereen stond met open mond te kijken. En Hein was zo grappig, de kinderen hebben veel om hem gelachen!
 
Op 23 mei is er weer een Joy4Kids, om 18.30 uur in de Voorhof!
 

Zaterdag 25 april,

Zaterdag is het weer zover; Joy4Kids! Met dit keer een heel speciaal optreden van Hein de Haan van schatgraven Kampen. Hein is druk in de weer om z’n koffer te verbouwen, compleet met stofkap en helm. Maar wat gaat hij verbouwen en waar?
Komen jullie allemaal weer? Neem gezellig ook je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s en oma’s mee, dan maken we er samen weer een feest van!
Zaterdag 25 april, om 18.30 uur starten we in de Voorhof in Biddinghuizen.

Zaterdag 4 april
 

Hier zijn de foto's van deze avond.

Op zaterdag 4 april

wordt Joy4Kids in de Voorhof georganiseerd. Het thema van deze avond is 'Bart in de Bak'. Omdat het in het Paasweekend is, Stille Zaterdag, zal er door een enthousiaste groep jongeren een toneelstuk worden opgevoerd naar aanleiding van het Paasverhaal.


In dit toneelstuk wordt het paasverhaal voor de kinderen vertaald naar een situatie van deze tijd. 

Daarnaast is de Joy4Kids band aanwezig, zij zullen de avond met zang en muziek ondersteunen.

De avond start om 18.30 uur, in de Voorhof in Biddinghuizen en is voor alle kinderen van 4-12 jaar vrij toegankelijk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 28 februari  

is er weer een nieuwe Joy4Kids. Wat was het leuk om veel kinderen op 31 januari te zien bij Joy4Kids! We hebben gezien (en geproefd!) hoe de bakkers de Wit het beste recept hadden voor een heerlijke cake. Het waren ingrediënten uit de Bijbel, Lucas 6. Ingrediënten als lief zijn, 

een ander liefde toewensen en bidden voor een ander deden de bakkers de Wit in de cake. Ook al probeerden de bakkers de Zwart er nare ingrediënten in te doen zoals roddelen en pesten, het ingrediënt liefde overheerste!
Op 28 februari is er weer een nieuwe Joy4Kids. Dit keer kijken we naar een verhaal met dokter Door. Deze dokter gaat mensen beter maken, maar hoe doet hij dat? Wat voor wonderen worden er verricht en wat staat daarover in de Bijbel? Ook gaan we samen veel zingen en een spel spelen. Het wordt weer een avond vol feest! Komen jullie ook? Van 18.30 uur tot 19.45 uur in kerkcentrum de Voorhof, gratis toegang voor alle kinderen van de basisschool.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31 januari 2015


zijn jullie allemaal welkom bij Joy4Kids bij Joy4Kids is het elke keer weer feest! De afgelopen keren hebben we het feest van de Koning gehad, en zijn we op zoek gegaan naar de grootste schat ter wereld. Dit keer horen we wat het beste recept is van bakker de Wit, 


voor een hele bijzondere taart. Voor dit beste recept zijn speciale ingrediënten nodig, en die staan allemaal geschreven in de Bijbel. Wat zou de bakker allemaal kunnen gebruiken om zo’n geweldige taart te maken? We kijken naar een heel gaaf toneelstuk over bakker de Wit, zingen en swingen weer met de band en spelen samen een spel. Komen jullie ook?
Op 31 januari zijn jullie allemaal welkom bij Joy4Kids in de Voorhof in Biddinghuizen. We starten om 18.30 uur en de avond duurt tot 19.45 uur. Hopelijk zien we jullie allemaal weer!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 1 november

zijn weer veel kinderen naar kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen gekomen voor een nieuwe Joy4Kids avond. Het thema van de avond was; Op zoek naar de grootste schat ter wereld! 

We hebben gekeken naar een toneelstuk. We kwamen erachter dat je kunt zoeken naar een schat door klavertjes vier te verzamelen of door het winnen van de loterij. Maar dat een schat eigenlijk in iets veel groters te vinden is, zoals vriendschap. Dit is ook wat we lezen in Matteus 6: 19-21.
We zijn zelf ook op zoek gegaan naar de schat, wat was iedereen fanatiek om de diamanten terug te vinden en in de schatkist te leggen! Maar door samen te werken hebben we alle diamanten terug gevonden en hadden we een grote schatkist vol. Aan het eind van de avond kregen we allemaal een diamant mee naar huis, met de vraag waar jouw schat is. Misschien heb je samen met je ouders het verhaal in de Bijbel al gelezen?
En natuurlijk hebben we ook dit keer veel gezongen, samen met de band. Iedereen stond geweldig goed mee te zingen en swingen!

Kijk hier voor de foto's van deze avond.
 
In december is er geen Joy4Kids, maar we hopen jullie tijdens de gezinsdienst op kerstavond te zien in kerkcentrum de Voorhof. De eerstvolgende Joy4Kids is op 31 januari 2015. De entree is gratis en voor de ouders is er de gelegenheid om wat koffie te drinken. Komen jullie dan weer?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joy4Kids in De Voorhof  okt 2014

Op 4 oktober wordt de aftrap gegeven van Joy4Kids, een groot feest voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij Joy4Kids wordt er naar toneelstukjes gekeken, gezongen met een echte band, worden er spelletjes gespeeld en geluisterd naar een verhaal uit de bijbel.

Elke maand is er weer Joy4Kids op zaterdag van 18.30 tot 19.45 uur in de Voorhof.

Op 4 oktober wordt het het feest van de Koning georganiseerd. Alle basisschoolkinderen zijn uitgenodigd. Om 18.15 uur worden de deuren van de Voorhof geopend voor het feest.

Voor meer informatie of vragen over Joy4Kids: 
Joy4kids@pgbiddinghuizen.nl
Of Corien Deetman: 0321-384832

© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat