Home
Facebook Twitter

Vervangers ds. Margriet van de Bunt

Biddinghuizen - 1 september 2022.  Gedurende het verlof van ds. Margriet van de Bunt mogen we een beroep doen op 2 ambulant predikanten, ds. Frits Slothouber voor pastoraat en ds. Rein Bos voor de bijzondere diensten. Hieronder stellen ze zichzelf even kort aan u voor.

Door de kerkenraad ben ik gevraagd om na mijn vakantie, vanaf 19 september tot waarschijnlijk half januari 2023, voor 2 dagen in de week in pastorale taken ds. Margriet van de Bunt te vervangen tijdens haar verlof. Het bezoekwerk en ook de meeste activiteiten gaan zoveel mogelijk door. Dit zal wellicht niet altijd lopen zoals u gewend bent, of misschien moet u iets langer wachten, hiervoor vragen we uw begrip. Maar met elkaar, en ook u kunt iets voor een ander betekenen, komen we deze periode vast goed door. Er zijn echter momenten waarop de inzet van een predikant noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij bepaalde pastorale taken of een uitvaart. Voor deze twee taken ben ik bereid gevonden om in te springen. Ik ben ds. Frits Slothouber en woon in Zwolle. Ik heb eerder de gemeentes van Exloërmond, Klazienaveen/Nieuw-Dordrecht en Emmeloord mogen dienen en momenteel ben ik verbonden aan de Hervormde Kapel in Ruinerwold.

Mocht u contact met me willen opnemen dan kan dat via dsfaslothouber@gmail.com  of de bekende kanalen die dat aan mij doorgeven. En ik ben bereikbaar via de kerkmobiel 06 - 57067821. Ik hoop van harte dat wij waar nodig, elkaar in welk verband dan ook kunnen ontmoeten. 

ds. Frits Slothouber

 
De komende maanden zal ik voorgaan in een aantal diensten met een bijzonder karakter. Graag stel ik me even aan u voor.

Ik ben Rein Bos, sinds vorig jaar september met emeritaat. Samen met mijn vrouw woon ik sindsdien in de mooie wijk Waterfront in Harderwijk. We hebben twee volwassen kinderen en één schoondochter. Naast mijn werk als fulltime predikant ben ik van meet af aan betrokken gebleven bij onderzoek en onderwijs in het vak homiletiek, het vak dat zich bezighoudt met inhoud en vormgeving van de prediking. Ik ben daarin gepromoveerd en ben ook in wetenschappelijk opzicht bezig gebleven, in binnen- en buitenland. Na mijn emeritaat blijf ik actief in dit vak, onder andere als docent aan de PKN-academie. Daarnaast vervul ik enkele adviseurschappen in landelijke commissies binnen de PKN.

Ik zie er naar uit om in uw midden voor te gaan en op die manier deel te nemen aan uw geloofsgemeenschap. 

ds. Rein Bos

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat