Home
Facebook Twitter

Ds. Margriet van de Bunt wordt predikant bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Biddinghuizen - 13 april 2016. 

Met grote vreugde en dankbaarheid laten moderamen en kerkenraad aan u weten dat dominee Margriet van de Bunt het beroep heeft aangenomen en onze nieuwe predikant wordt.


Geen bezwaren
“Namens de kerkenraad wil ik u dan ook graag met trots het volgende mooie nieuws vertellen”, vertelde voorzitter van de kerkenraad Erik Broekhuis op zondagmorgen 10 april aan de gemeente. Hij meldde dat er geen bezwaren zijn ingediend tegen de gevolgde procedure en dat het beroepen van dominee Margriet van de Bunt uit Valkenswaard zal doorgaan.
 
Applaus

De mededeling over het uit gaan brengen van het beroep werd in de dienst van 10 april met applaus beantwoord.
 
Beroepingsbrief
Maandag 11 april is de beroepingsbrief persoonlijk gebracht door een afvaardiging van het moderamen. Zij werden gastvrij ontvangen en dominee Margriet van de Bunt heeft de beroepingsbrief in ontvangst genomen.
 
Aangenomen         
“Met grote vreugde en dankbaarheid laten moderamen en kerkenraad van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen aan u weten dat dominee Margriet van de Bunt het beroep heeft aangenomen.” Dit betekent dat er een einde komt aan de vacante periode en dat er een nieuwe dominee in Biddinghuizen komt.
 
Intrede en start werkzaamheden
“Wanneer de intrede plaats zal vinden is nog niet bekend,” vertelt voorzitter Erik Broekhuis. “Hier gaan we samen met dominee Van de Bunt naar kijken.”
De gemeente zal uiteraard op de hoogte worden gehouden van data en gebeurtenissen.
 
Groet vanuit de gemeente
Wilt u dominee Margriet van de Bunt een groet of felicitatie sturen dan kan dat via dit adres:
Ds. Margriet van de Bunt
De Meule 41
5554 KD  Valkenswaard
 

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat