Home
Facebook Twitter

Marriage Course Dronten in 2017

Marriage Course Dronten in 2017 Biddinghuizen - 24 oktober 2016.  In januari 2017 start er opnieuw een Marriage Course in Dronten. Deze cursus is bedoeld voor koppels die hun relatie willen verdiepen of als een soort ‘APK voor je relatie’. De cursus beslaat zeven vrijdagavonden en begint op 6 januari 2017. Andere data: 13 en 27 januari,10 en 17 februari, 3 en 10 maart

De eerste avond beginnen we met een maaltijd. Elke avond wordt een thema uitgediept aan de hand van presentaties, afgewisseld met korte dvd-fragmenten. Vervolgens zijn er een aantal opdrachten die je met je tweeën uitwerkt. Alles wat er wordt besproken blijft tussen jullie beiden. De zaal is zo ingericht dat je privacy wordt gewaarborgd. Thema’s zijn o.a.: sterke fundamenten leggen, de kracht van vergeving, de impact van familie (in verleden en heden), conflicten oplossen, geld en seks in je relatie. Hoewel de titel anders aangeeft: ook niet-gehuwde stellen zijn van harte welkom.
 
De cursus vindt plaats in het Voorschip van kerkcentrum de Ark, de Oost 54, Dronten,  die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een sfeervolle ambiance. Je bent echt samen een avondje uit. Kosten per stel incl. maaltijd(en), werkboekje en consumpties is 100 EURO. Informatie over deze cursus die veel voor je relatie kan betekenen kun je terecht bij Christine en Gerhard Heeringa, 0321-383392 (of 06- 39682965). Opgave kan u al en bij voorkeur via de mail: gjheeringa@hetnet.nl. Heel hartelijk welkom! 

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat