Home
Facebook Twitter

Matties & Maatjes,

Biddinghuizen - 15 januari 2017.  Actuele stand
Het blijft nog erg rustig voor wat betreft de hulpvragen. De vraag is natuurlijk of we dat moeten beschouwen als "goed nieuws" ?
Want hoe zeker weten we dat er geen mensen zijn die op de een of andere manier wel op onze hulp of aandacht zitten te wachten?


Hoe gaan we er met elkaar voor zorgen dat onze ogen en oren voldoende open staan om de signalen uit onze omgeving op te pikken? Vraag of geen vraag, Mattie&Maatje blijft gewoon haar best doen om meer zichtbaar te worden binnen onze gemeente. Wij zijn er gewoon!!  

Actie

We willen de lijst met namen van belangstellenden blijvend uitbreiden, hoe meer mensen we kennen, hoe meer we voor de ander kunnen betekenen. Dus mocht u iemand kennen die op zoek is naar iemand die hem of haar zou kunnen helpen  aarzel dan zeker niet om deze persoon met ons in contact te brengen.
Informatie&inspiratie en voortgang nieuwsbrief
Vanaf nu ontvangt u alleen een nieuwsbrief als er ook daadwerkelijk informatie te delen is. Dit om er voor te zorgen dat de nieuwsbrief zijn belangstelling blijft houden op het moment dat we echt iemand nodig hebben. We blijven zeker actief doorgaan met waar we voor staan.

Aanmelding 

Suggesties waar wij als Matties en Maatjes veel voor elkaar zouden kunnen betekenen kunnen nog steeds worden doorgemaild. Wanneer je denkt aan iemand anders die een Mattie of Maatje zou kunnen gebruiken dan is het in zo’n geval goed om deze persoon eerst te benaderen om te vragen of het goed is dat je de vraag doorgeeft aan het Mattie en Maatje project. Is dit het geval dan kan het naar de coördinatoren gemaild of doorgebeld worden:  mattiemaatje@pgbiddinghuizen.nl  of 0321-332227 Corrie Foppen, 0321-332732 Annelies Leendertse of 0320-288327 Agnes Kluifhooft.
 
We blijven met belangstelling uit zien naar zowel de vragen als het aanbod …….laten we dit project met elkaar ‘levend’ houden. 

Met vriendschappelijke groet van Mattie &Maatje

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat